Beveiliging inhuren? Maar wat zijn de kosten?

Geschreven door: [Uw Bedrijfsnaam], [Datum]

Beveiliging inhuren: Welk type beveiliging past bij uw behoeften?

Wanneer u op zoek bent naar fysieke beveiliging, is het van belang om te bepalen welk type beveiliging het meest geschikt is voor uw bedrijf. Verschillende beveiligingsbedrijven hebben hun eigen specialiteiten binnen de branche. Door uw verwachtingen en eisen duidelijk te definiëren, kunt u gemakkelijker het beste beveiligingsbedrijf voor uw onderneming selecteren.

Kies voor een kwaliteitsbeveiligingsbedrijf met een keurmerk

Om zeker te zijn dat een bedrijf zorgdraagt voor haar personeel, een goed georganiseerde backoffice heeft en voldoet aan de juiste normen, is het aan te raden te kiezen voor een beveiligingsbedrijf met een keurmerk. VEB en VBE zijn twee organisaties die keurmerken verstrekken aan gekwalificeerde beveiligingsbedrijven.

Wat zijn de kosten van een beveiliger?

De kosten per beveiliger kunnen onder andere worden beïnvloed door de kwaliteit van het werk en de locatie waar u zich bevindt. In bijvoorbeeld Groningen is momenteel een aanzienlijk tekort aan beveiligers, wat resulteert in een hogere vraag dan aanbod en dus hogere prijzen. Hieronder vindt u richtlijnen voor eerlijke en realistische uurtarieven voor verschillende vormen van fysieke beveiliging:

Evenementenbeveiliger

  • Eerlijke prijs: €40,00 tot €45,00 per uur
  • Realistische prijs: €30,00 tot €37,50 per uur

Facaliteiten beveiliger

  • Eerlijke prijs: €40,00 tot €45,00 per uur
  • Realistische prijs: €32,50 tot €38,00 per uur

Medische beveiliger

  • Eerlijke prijs: €40,00 tot €48,00 per uur
  • Realistische prijs: €32,00 tot €40,00 per uur

Bij gebrek aan expertise of ervaring raden wij aan een onafhankelijke veiligheidsadviseur te raadplegen en offertes aan te vragen bij diverse bedrijven. De hoogste prijs of de meest aantrekkelijke website garanderen namelijk niet altijd de beste beveiligingsdienst(en).