Zorgbeveiliging – Veiligheid in de Zorg

Nederland is een land dat bekend staat om de uitgebreide zorgverlening, variërend van huisartsbezoeken tot gespecialiseerde zorglocaties. Zorgpersoneel staat dag in, dag uit klaar om verschillende uitdagingen aan te gaan.

ST – Security & Services voorziet in ervaren beveiligingsmedewerkers voor de zorgsector en ondersteunt daarmee GGZ-instellingen, ouderenzorg en jeugdzorglocaties in de regio’s Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. De proactieve houding, gastvrijheid en affiniteit met de zorg maken onze zorgbeveiligers de perfecte aanvulling voor uw zorglocatie.

Patiëntbewaking – Zorgvuldige Bewaking voor Veiligheid

In de zorg kunnen zorgmedewerkers en zorglocaties te maken krijgen met patiënten die mogelijk een risico vormen voor henzelf, anderen of de omgeving.

Deze patiënten hebben dan extra aandacht en zorg nodig. Door gebruik te maken van de patiëntbewaking van ST – Security & Services kunnen directe en indirecte risico’s voor zowel u, anderen als de patiënt zelf worden geminimaliseerd door correct en proactief handelen.

Zorgondersteuner – Extra Handen voor Uw Zorglocatie

Als zorglocatie bent u vaak druk bezig en kan het soms voorkomen dat u extra hulp kunt gebruiken om alles op tijd af te krijgen. ST – Security & Services levert al enkele jaren zorgondersteuners aan verschillende zorglocaties in de Randstad.

Onze zorgondersteuners helpen bij het klaarmaken van ontbijt of het smeren van broodjes voor de cliënten. Ook voeren ze diverse huishoudelijke taken uit en creëren ze een huiselijke en ontspannen sfeer voor de cliënten.

Wat kost een Medische beveiliger?