Evenementenbeveiliging – Veilig Genieten met ST – Security & Services

Een van de specialisaties van ST – Security & Services is evenementenbeveiliging. Wij hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze medewerkers en richten ons daarom op kleinere evenementen (met maximaal 10 beveiligers). Dankzij onze interne trainingen en omgangscursussen kunnen wij de kwaliteit van onze medewerkers waarborgen, zodat u zorgeloos kunt genieten van een geweldig evenement.

Verenigingsbeveiliging – Gastvrijheid en Eerlijke Prijs Garantie

Bij ST – Security & Services begrijpen we dat verenigingen vaak beperkte financiële mogelijkheden hebben voor beveiliging. Daarom zijn we gespecialiseerd in verenigingsbeveiliging. Onze medewerkers zijn uiterst gastvrij en begrijpen dat zij bij een vereniging vaak minder snel hoeven op te treden.

In combinatie met onze eerlijke prijs garantie, waarbij u de opbouw van onze prijzen kunt inzien, kijken wij altijd samen met u naar de juiste oplossing voor uw beveiligingsbehoefte. Zo zorgen we ervoor dat uw evenement financieel haalbaar is en dat u verzekerd bent van een gezellige en plezierige sfeer.

Lokale Evenementen (max 10 Beveiligers) – Kwaliteit voorop

Gemeenten leggen steeds vaker strengere eisen op bij het aanvragen van een evenementenvergunning. Dit betekent dat de gemeente kan vereisen dat u beveiliging inhuurt voor uw evenement.

ST – Security & Services beschikt over een zeer professioneel beveiligingsteam. Om deze kwaliteit te waarborgen, hebben we ervoor gekozen om alleen lokale evenementen (met maximaal 10 beveiligers) in de regio Zuid-Holland en Utrecht te ondersteunen. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit garanderen en bent u verzekerd van een geweldig evenement en een sterke samenwerking voor de toekomst.

Wat kost een Evenementenbeveiliger?