Objectbeveiliging:

Voor ondernemers is de veiligheid van hun bedrijfspand en bezittingen van groot belang. Objectbeveiliging biedt een uitstekende oplossing hiervoor. ST – Security & Services levert professionele objectbeveiligers die zorgen voor volledige of gedeeltelijke bescherming tegen zowel directe als indirecte risico’s. Onze ervaren beveiligers staan 24/7 paraat in de provincies Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Holland (zuid), en voeren diverse taken uit zoals openings- en controlerondes, toegangscontrole en receptiediensten.

Of het nu tijdens kantooruren of daarbuiten is, onze objectbeveiligers garanderen volledige bescherming van uw object. Dit zorgt voor een veilige omgeving voor u, uw medewerkers en bezoekers. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze objectbeveiligingsdiensten.

Receptiediensten:

Als bedrijf is het van belang te weten wie zich in uw kantoor bevindt en ongenode gasten buiten te houden. Dit kan een uitdaging zijn met een continue stroom van mensen. Daarom biedt ST – Security & Services professionele receptiemedewerkers.

Onze receptiemedewerkers zijn niet alleen bedreven in beveiliging, maar ook in klantvriendelijke en duidelijke communicatie. Zij zorgen voor een gecontroleerde toestroom van bezoekers en leveranciers. Tevens zijn zij alert op verdachte situaties en handelen zij adequaat bij mogelijke risico’s.

Het inhuren van een professionele receptiemedewerker bespaart kosten op de lange termijn. U hoeft immers geen eigen medewerker aan te nemen, wat vaak duurder uitvalt dan het inzetten van een externe partij zoals ST – Security & Services. Ons team waarborgt te allen tijde de veiligheid van uw bedrijf, zodat u zich kunt focussen op andere cruciale taken binnen uw organisatie.

Nachtbewaking:

Als ondernemer wilt u zich geen zorgen maken over de veiligheid van uw bedrijf, met name in de avond- en nachtelijke uren wanneer er niemand aanwezig is. ST – Security & Services biedt professionele nachtbewaking om een veilige werkomgeving te verzekeren.

Inbraak, diefstal en sabotage zijn helaas veelvoorkomende risico’s in de avond en nacht. Onze preventieve maatregelen minimaliseren deze gevaren. Onze nachtbewakers zijn getraind om verdachte situaties te herkennen en actie te ondernemen voordat er schade wordt aangericht.

Kies voor betrouwbare en professionele nachtbewaking van ST – Security & Services. Onze nachtbewakers zijn niet alleen gericht op risicobeperking, maar ook klantgericht. Ze passen zich flexibel aan bij veranderingen binnen uw onderneming en werken nauw samen met andere beveiligers of hulpdiensten. Kortom, kies voor betrouwbaarheid én professionaliteit met onze nachtbewaking.

Wat kost een Faciliteitenbeveiliger?